Tanya van Leeuwen

Interieurarchitectuur

het geheim v/d pakken

ontwerp maatkast

Appartement Osdorp

In een nieuwbouw appartement in Osdorp, Amsterdam hebben we een kledingkast ontworpen welke volledig geïntegreerd is in de ruimte. De kledingkast vult een bestaande nis in de woning waardoor de kast opgaat in de architectuur van de ruimte. Door het volume van de kast wordt de overgang van woon- naar slaapkamer versterkt.

De kleur van de kastdeuren zijn gelijk aan de omgeving waardoor de kast mooi op gaat in de hal. De binnenkant van de kast heeft een contrasterende, heldere, blauwe kleur gekregen. Dit contrast zorgt voor een leuk en verrassend effect wanneer de kast geopend wordt.

Waldo: “Tanya gaf een onmogelijke hoek in ons appartement niet alleen functie maar ook vorm.  Ze heeft een nutteloze hoek getransformeerd tot een ogenschijnlijk verborgen garderobe voor mijn pakken. Dat heeft ze dan ook nog eens gedaan met een groot oog voor detail en esthetiek!”
25 augustus 2010