Tanya van Leeuwen

Interieurarchitectuur

14.04.2015

ZelfbouwZaterdag Parijsch in Culemborg

Willen jullie graag zelf bouwen? in het midden van ons land? …dan is het een goed idee om a.s. zaterdag de eerste ZelfbouwZaterdag te bezoeken in Culemborg. Helaas kunnen wij zelf, als bureau, niet fysiek aanwezig zijn. Wij reizen deze week af naar het Mekka van design; Milaan, voor de grootste jaarlijkse meubelbeurs maar vanzelfsprekend kunnen we altijd een vrijblijvend kennismaking plannen om jullie ideeen en wensen te bespreken.

Voor meer informatie over de ZelfbouwZaterdag, zie onderstaand;

Bezoek 18 april eerste ZelfbouwZaterdag Parijsch in Culemborg

Op zaterdag 18 april vindt tussen 13.00 en 16.00 uur de eerste ZelfbouwZaterdag plaats in de Culemborgse wijk Parijsch. Het evenement wordt gehouden in de Skybox van CV Parijsch aan de Distelvlinderlaan 102 in Culemborg. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden om zelf uw woning te (laten) bouwen? Tijdens de ZelfbouwZaterdag kunt u vrijblijvend in gesprek met onder meer architecten, aannemers en de kavelcoach van de CV Parijsch.

U kunt zich tijdens de ZelfbouwZaterdag op verschillende manieren oriënteren op het (laten) bouwen van uw ideale huis. Vanaf 13.30 uur is het mogelijk te speeddaten met onder meer een architect, aannemer en kavelcoach. Zo bent u er zeker van dat u antwoord krijgt op al uw vragen. Aansluitend is er een kavelmarkt waar u informatie kunt verzamelen over verschillende thema´s rond zelfbouwen en uiteraard de beschikbare kavels in Parijsch. Tussendoor zijn er rondleidingen langs de kavels, zodat u de bijzondere kwaliteiten van het gebied zelf kunt ervaren.

Kijk voor meer informatie op www.ikbouwinparijsch.nl of www.facebook.com/parijsch.

Meld u aan op www.zelfbouwzaterdag.nl.