Tanya van Leeuwen

Interieurarchitectuur

Jaren 80 villa

In- exterieurontwerp

Jaren 80 villa

Soms komen er pareltjes van opdrachten op je pad, zo ook deze villa uit de jaren 80 met in basis een prachtige ruimtelijke indeling.
In de loop van de jaren zijn er, met minder aandacht, een aantal ingrepen gerealiseerd waardoor de ruimtelijke beleving niet meer optimaal was.

Het is een dankbare taak om de juiste balans weer terug te brengen in deze woning en de nieuwe indeling perfect aan te laten sluiten bij de wensen van de huidige bewoners!

Jos: “Tanya heeft mij ondersteund en begeleid in de verbouwing van mijn jaren-80 woning in 2013/2014. Gedurende deze periode heeft zij, in nauwe samenwerking met alle betrokkenen, zoals zij het zelf noemt, mijn huis “weer in de juiste balans gebracht”, wat ook in grote lijnen de opdracht was.
In die periode ben ik erg onder de indruk geraakt van haar vakmanschap, gedrevenheid, accuratesse en creatieve inbreng. Een vakvrouw “pur sang” met een uitstekend gevoel voor de wensen van de client, en altijd “on top of things”. Daarnaast beschikt zij over een uitstekend netwerk en materiaalkeuze, wat haar de mogelijkheid geeft een selectie te maken uit de beste vaklui en materialen. Ik kan zonder enig voorbehoud Tanya aanbevelen en ik verheug me op een volgend project met haar.” 
4 mei 2014