Tanya van Leeuwen

Interieurarchitectuur

Wonen in het groen

ex-interieurontwerp

Wonen in het groen

Een dynamisch gezin, succesvolle ondernemers en nieuwsgierige kinderen hebben met deze getransformeerde woning een plek om al hun ambities te verwezenlijken.

Om de woning op een zo natuurlijk mogelijke manier uit te breiden hebben we voor een ‘nok op nok’ vergroting gekozen. Hierdoor werd het mogelijk om een halve verdieping bij te bouwen en daar twee prachtige lichte kinderkamers te creeren.

Na de verbouwing is het huis niet alleen een heerlijke plek om te wonen en te werken maar ook om van alle facetten van het leven en de natuur te genieten!

I.s.m. OOR Bouwmanagement & Aannemersbedrijf Veenvliet.

Jaap: “Tanya heeft onze verbouwing ontworpen en begeleid. Dat zij dat goed kan was voor ons geen vraag, want ze heeft al eerder voor onze vorige woning een prachtig ontwerp gemaakt. Uiteindelijk werd het verhuizen en niet verbouwen. Voor onze huidige woning heeft ze zowel ruimtelijk meegedacht en ontworpen, als met betrekking tot licht en inrichting. Tanya is fijn om mee te werken, luistert goed, voegt toe en vertaalt (onuitgesproken) wensen niet alleen in iets moois, maar iets dat past bij het leven dat we leiden.” juni 2012