Tanya van Leeuwen

Interieurarchitectuur

Intersnack b.v. Nederland

kantoorproject

Intersnack b.v. Nederland

Intersnack Nederland bv. te Doetinchem is onderdeel van de Intersnack Group. Intersnack Group is een Europese aanbieder van zoute snacks, noten en aanverwante producten zoals o.a. pindakaas.

In het voorjaar van 2011 werd Tanya van Leeuwen Interieurarchitectuur gevraagd het bouwteam te versterken. “Er werd mij gevraagd om een aantal creatieve modellen (concepten) te ontwikkelen voor het nieuwe kantoor waarin een open karakter en privacy centraal zou staan”. Nadat de plannen en nieuwe indeling enthousiast waren ontvangen is de vraag uitgebreid en heeft Tanya van Leeuwen Interieurarchitectuur het hele interieurconcept voor haar rekening genomen.

Arjan Lammers, Managing Director Operations at Intersnack Nederland bv: “Tanya van Leeuwen heeft een creatieve vertaling gemaakt van onze eisen voor ons nieuwe kantoorconcept. Door gedurende het ontwerp- en uitvoeringsproces de richting te blijven bewaken maar ook open te staan voor inbreng van anderen, is er een fantastisch nieuwe werkomgeving ontstaan. Het beste bewijs daarvan is de blijvende positieve reactie van de medewerkers over hun nieuwe werkplek”.
18 april 2013.