Tanya van Leeuwen

Interieurarchitectuur

West Friesland

kantoorproject

West Friesland

Dit prachtige monumentale pand, een oud ULO schoolgebouw in West Friesland, was de perfecte basis voor de uitdaging die ons eind 2017 voorgelegd werd; “We willen een open kantoorstructuur waarin onderling contact centraal staat, we binnen verschillende teams goed kunnen samenwerken en de akoestiek perfect is.” Het resultaat staat!


In goed overleg met de gemeente en de monumenten commissie hebben bijna alle oude lokalen een sparing gekregen waarin wij een glazen box hebben gerealiseerd, welke zorgen voor mooie visuele doorzichten waardoor de ruimtes nu volwaardige kantoorruimtes zijn geworden. De combinatie van deze glazen boxen, de witte gietvloer, sparing hoge stalen kozijnen en het monumentale karakter zorgen voor een overtuigend contrast, die tevens zorgt voor een enorme ruimtelijk kwaliteit.


Leuke gimmick is de audio- visuele vilten wand in één van de kantoren en zeker ook de fitnessruimte die is voorzien van een op maat gemaakt fitness rek, met daarbij een bronzen spiegel box waar de sanitaire voorzieningen zich bevinden.