Tanya van Leeuwen

Interieurarchitectuur

West Friesland

kantoorproject

West Friesland

Dit prachtige monumentale pand, een oud schoolgebouw in West Friesland, was de perfecte basis voor de uitdaging die ons eind 2017 voorgelegd werd; “We willen een open kantoorstructuur waar we onderling contact centraal staat, we binnen verschillende teams goed kunnen samenwerken en de akoestiek perfect is.” Het resultaat staat!

Bijna alle lokalen hebben sparing met een glazen box gekregen die ervoor zorgt dat je vanuit ieder lokaal visueel contact hebt met de overige ruimtes. De combinatie van deze glazen boxen, de witte gietvloer en het monumentale karakter zorgt voor een overtuigend contrast, die tevens zorgt voor een enorme ruimtelijk kwaliteit.

Leuke gimmick is de audio- visuele vilten wand in één van de kantoren en zeker ook de fitnessruimte die is voorzien van een op maat gemaakt klimrek,met een spiegel box waar de sanitaire voorzieningen zig bevinden.